Міні-магазин мінеральних добрив «Родюча земелька»
Меню каталогу
Контакти
Ми в соціальних мережах

Чим удобрювати город весною?

Вже скоро настане весна. Почнеться гаряча пора . Адже весна – важливий час для робіт на городі . Саме в цей час починається новий сезон вирощування овочів , ягід та фруктів на присадибній ділянці. Щоб забезпечити рослини необхідними поживними речовинами та зробити їх здоровими та сильними, навіть за умови висаджування в родючому чорноземі , доведеться використовувати добрива . Тому кожному городникові і садівникові варто пам'ятати, що добрива- це невід'ємний пункт в списку покупок на початку нового сезону посадок .

Сьогодні у продажу добрива представлені в широкому асортименті і буває складно зорієнтуватися в цьому розмаїтті. Від того, як і чим удобрювати, залежить не тільки врожайність рослин, але і здоров’я та стійкість до хвороб і шкідників. Після зими рослини потребують додаткового догляду, тому вкрай важливо вибрати оптимальний тип добрива під специфіку конкретної культури.

Вирішуючи, чим удобрювати город весною, врахуйте властивості мінеральних добрив та головні напрямки їх. Мінеральні добрива займають свою важливу нішу в городництві, оскільки вони концентровані, призводять до швидкого ефекту і різкого посилення росту рослин, застосовуються в малих дозах, містять в своєму складі різні хімічні елементи, такі, наприклад, як азот, фосфор, калій та ін, які так потрібні для зростання та розвитку рослин . Але при використанні мінеральних добрив важливо пам’ятати про дотримання рекомендацій щодо їх застосування та оптимальної кількості внесення .

Зверніть увагу на асортимент якісних мінеральних добрив, представлений в нашому Міні-магазині мінеральних добрив «РОДЮЧА ЗЕМЕЛЬКА». Наш консультант із задоволенням допоможе Вам вирішити які саме добрива і в якій кількості придбати для Ваших улюблених рослин.

21 лютого 2024
© 2023 - 2024 Міні-магазин мінеральних добрив «РОДЮЧА ЗЕМЕЛЬКА» Поскаржитися на зміст
Створити інтернет магазин безкоштовно
Сайт створений на платформі UA MarketUA Market